Palvelut

FAB Monday tukee yksilöitä ja yrityksiä muutosmatkalla niin, että maanantaipäivä tuntuu hyvältä. Uudistuminen koostuu monesta asiasta kuten inspiroivista tavoitteista, kokeiluista, aikaansaamisen tunteesta, valmennettavasta, ihmislähtöisestä johtamisesta, psykologisesta turvasta, myönteisestä vuorovaikutuksesta sekä monesta muusta.

Oma valmentaja -palvelu

Haluatko, että henkilöstösi voi hyvin, kehittyy ja sitä kautta myös yritys menestyy? Oletko laskenut, kuinka paljon menee aikaa samojen asioiden murehtimiseen tai tekemisten siirtämiseen myöhemmäksi? Entä jos yrityksellänne olisi oma valmentaja, jota henkilöstö voisi käyttää tarpeen mukaan?

Valmennukset työyhteisöille

FAB Monday tarjoaa työyhteisölle räätälöityjä valmennuksia valmentavaan johtamiseen, itseohjautuvuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennukset rakentuvat uudistumistavoitteiden mukaisesti. Valmennukset työyhteisöille soveltuvat asiantuntijoille, esimiehille, johtoryhmille tai projektitiimille.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa on kyse oman ajattelun ja toiminnan reflektoinnista, itsetuntemuksen syventämisestä ja tavoitteellisesta kehittymisestä. Valmentaja auttaa tavoitteiden kirkastamisessa, etenemisessä niitä kohti. Valmentaja tukee myös tilanteissa, kun muutosmatkalla alkaa pelottaa ja usko loppua.

Oma valmentaja -palvelu

FAB Monday tarjoaa Oma valmentaja -palvelua yrityksen muutostilanteisiin ja arkisiin haasteisiin. Palvelu toimii siten, että valmentaja on yrityksen käytössä sopimuksen mukaan 1-2 päivää viikossa yrityksen tiloissa (esim. joka viikon maanantaina). Valmentaja on kaikkia varten. Palvelun avulla voi lisätä hyvinvointia ja hallinnan tunnetta sekä ennaltaehkäistä uupumusta.

 Valmentajan kanssa voi pohdiskella askelia tavoitteiden saavuttamiseksi, itsensä kehittämistä, käsitellä ajatusjumeja, purkaa tunteita, eli pysähtyä ja reflektoida.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

Valmennukset työyhteisöille

FAB Monday tarjoaa työyhteisölle räätälöityjä valmennuksia valmentavaan johtamiseen, itseohjautuvuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valmennukset rakentuvat uudistumistavoitteiden mukaisesti. Valmennukset työyhteisöille soveltuvat asiantuntijoille, esimiehille, johtoryhmille tai projektitiimille. Esimerkkejä erilaisista valmennuksista:

 Valmentava esimies:

– Valmentamisen perusteet

– Psykologisen turvan rakentaminen

– Myönteinen vuorovaikutus

– Rohkeus esimiestyössä

– Vaikeiden tilanteiden käsittely ratkaisukeskeisesti

Valmennus soveltuu tuoreille esimiehille tai esimiehille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi esimiehiksi ja valmentajiksi.

 

Itsensä johtaminen– miten työskentelen ja palaudun?

– Tavoitteiden kirkastaminen ja työn priorisointi

– Eteneminen kohti tavoitetta ja haasteellisten tilanteiden voittaminen

– Oman energian johtaminen ja työn rytmitys

– Palautumisesta huolehtiminen

Tämä valmennuskokonaisuus soveltuu asiantuntijoille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa asiantuntijoiden hyvinvointia, ehkäistä uupumusta sekä lisätä hallinnan tunnetta.

 

Menestyvä tiimi

– Tiimin tavoitteiden kirkastaminen ja työn priorisointi

– Eteneminen kohti tavoitetta ja haasteellisten tilanteiden voittaminen

– Psykologisen turvan rakentaminen

– Myönteinen vuorovaikutus

– Vahvuuksien ja osaamisten hyödyntäminen

– Tulevaisuuden osaamisten tunnistaminen ja eteneminen niitä kohti.

Ryhmävalmennusten hyötyinä ovat toisilta oppiminen, vertaistuen saaminen sekä omien valmennustaitojen kehittyminen.

 

Ota yhteyttä – räätälöidään juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus!

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa on kyse oman ajattelun ja toiminnan reflektoinnista, itsetuntemuksen syventämisestä ja tavoitteellisesta kehittymisestä. Valmentaja auttaa tavoitteiden kirkastamisessa, etenemisessä niitä kohti. Valmentaja tukee myös tilanteissa, kun muutosmatkalla alkaa pelottaa ja usko loppua.

Yksilövalmennuksen tavoitteena voi olla uudistuminen, ammatillinen kasvu, uuden uran löytäminen tai uuden tehtävän haltuunotto. Yksilövalmennus soveltuu myös irtisanomis- ja muihin vaikeisiin tilanteisiin.

Valmennuksen kestosta sovitaan tarpeiden mukaisesti, aina muutamasta tapaamiskerrasta useaan kuukauteen.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

© 2020 FAB Monday

FAB Monday

3101944-1

Yhteystiedot:

050 406 8446